Ha a következő program bármelyikét szeretnéd megszervezni környékeden, kérlek lépj velünk kapcsolatba 

Vállalatok, cégek számára.

3C program (Vállalati kommunikáció, Együttműködés). 

Szeretnénk kiemelni néhány gondolatot, mely Maharishi Bhramananda Yogi szerint elengedhetetlen a jó értékekhez egy cégen belül. Ismeretes számunkra, hogy a szervezetek többsége nagyszerű személyiségekből és elképzelésekből áll össze. Ha ez az üzenet nem jut el a különböző szinteken dolgozókhoz, akkor nehéz a cég misszióját teljesíteni.
A jól működő szervezetek számára ismeretes, hogy hatékonyság és eredményesség szempontjából a dolgozók hozzáállását érdemes lehet megváltoztatni a közös cél érdekében. 
 

Személyes konzultáció.

Sok ezer ember látogatja meg Maharishit személyes beszélgetés lehetősége miatt, mely segít személyes, családi vagy munkahelyi problémák megoldásában, egy eltérő nézőpont megértésében.

Maharishi természetes egészség tippeket tud adni, mely segíthet gyorsan és biztonságban megszabadulni a betegségektől. Az időkeret 30 és 60 perc közötti egy ember számára.

Személyesen, de skype segítségével is lehet élni a lehetőséggel vagy bármilyen más közösségi oldalon keresztül.

Igényre szabott programok.

Maharishi észrevette, hogy a különböző közösségek, szervezetek, társaságok számára eltérő lehet az igény egy-egy programra, így Maharishi vállalja, hogy felismeri ezt az igényt és kifejezetten az adott csoportra szabott programot tartja meg.

A program sikeressége érdekében, kérünk benneteket, hogy beszéljetek meg egy időpontot Maharishivel, ahol lehetőség van rálátni jobban az adott környezetre és a felmerülő igényekre, a konzultáció személyesen, vagy valamelyik közösségi oldalon keresztül is történhet.

 

A test és az elme átalakulásáért .

Nirvana Program - Haladó szintű DNS újraprogramozás.

Ez az egyik legerőteljesebb program, melyet Maharishi fejlesztett ki, azoknak ajánljuk, akik erős múltbéli emlékeik miatt mentális és fizikális betegségekkel küzdenek, mely a program segítségével kezelhetővé válik vagy teljesen megszüntethető. 

Ez egy 2 és fél napos program, mely általában péntek este kezdődik és vasárnap estig tart.

A program része, hogy a Maharishi által készített speciális gyógyító teát és ételt biztosítjuk. Illetve Maharishi személyesen vezeti az egyszerű, de erőteljes jógát és meditációt.

 

Programok az elme kezeléséért.

Nirvana Program - DNS újraprogramozás.

Ez egy 2-3 órás program, melyet különböző szervezetek, iskolák, cégek, civil szervezetek, kormányzati intézmények tudnak igénybe venni, ahol több az ember, de rövidebb az időkeret.

Ezek az együttlétek nagyon hatékonyak és segítenek ráébredni a valóságra. Maharishi vezeti a meditációt, ha lehetőség van rá jógát is és természetesen lehet kérdezni bármit. 

És ne felejtsd el megkapni Maharishi gyógyító ülelését sem!